Pyntelinje

Lille-store jenta min har begynt på sitt siste barnehage år i dag... (etter en laaang, lang ferie) .. Skal bli så godt å komme inn i litt rutiner igjen, er viktig for Alexandra.. å for oss.. også veldig greit å ha faste leggetider og slikt nå som vi venter på at storken skal komme med lillebaby ;) og sikkert får nok å styre med om natten..hehe..

 

Men er helt merkelig å tenke på at det er 4.året hennes i barnehagen... og neste høst så begynner hun på skolen... Helt uvirkelig egentlig.. hvor ble alle årene av? :P .. 

 

Sååå fin i ny tunika'en som vi kjøpte på h&m her om dagen!

  Postet: 22.08.2011     Tid: 11:29    Kategori: Outfit    Kommentarer: 0
PyntelinjeHun er EKSTREM når det kommer til å posere...hehe.. jeg sier bare at hun må stille seg inntil veggen..så slår hun til med allslags poser ;) !

  Postet: 10.07.2011     Tid: 22:28    Kategori: Outfit    Kommentarer: 2
Pyntelinje

Alexandra var invitert i bursdag i dag, så da måtte det jo litt pyntings til ;)..(stakkars liten som har blåflekk på kinnet)

 Måtte jo selvfølgelig hive på henne litt mere klær før hun dro... :)

  Postet: 02.07.2011     Tid: 15:22    Kategori: Outfit    Kommentarer: 2
Pyntelinje
Hello.
Ja, da var det en ny dag.. formen er ikke på topp nei, men Alex er såpass frisk at hun tok en tur i barnehagen.. og Joachim er på jobb.. så nå skal jeg bare blogge pittelitt, så skal jeg lage meg en kopp grønn-te også er det studier på plan!

Igår kveld var Alex skikkelig flink å legge seg, hun kom ikke ut hundre ganger som hun har pleid å gjøre den siste tiden.. (Litt trassalder her i gården ja)..  så da koste vi oss (jeg og kjærestn min) med Nachos og Grey's avslutning, gjett hvem som satt å bæljet på slutten da?.. Jepps MEG..  utrolig hva en tv-serie greier å gjøre med meg.. blir jo oppriktig lei meg liksom..hehe. jeg vet det er patetisk.. men jeg er bare sånn.. hehe.. av og til er jeg bare skikkelig jente- jente!Kanongodt med Nachos, vi spiste opp alt :O.. hehe...

Knippset et par bilder av lillesnuppa før vi gikk ned til barnehagen..

Nå skal jeg prøve å gjøre noe skolearbeid, men har egnetlig aller mest lyst til å gå ut og ta bilder... Hmm.. valgt feil yrke montro? hehe...

Ha en FLOTT dag alle sammen!


 

  Postet: 27.01.2010     Tid: 10:50    Kategori: Outfit    Kommentarer: 7
Pyntelinje
Hadde en crappy overgang til det Nyåret...
 men kommer tilbake på det sener..
her får dere se hva jeg hadde på meg på Nyttårsaften..

  Postet: 01.01.2010     Tid: 16:39    Kategori: Outfit    Kommentarer: 2
Pyntelinje

Idag har jeg vært å trent!ja du leste riktig!sto opp med Alexandra og leverte henne i barnehagen, så kjørte jeg til treningsstudioet.. trente en times tid.. var veldig godt..er litt stolt nå ja ;) *klappPåSkulderenTilMeg* første gang jeg har dratt dit alene..hehe.. nå har jeg bare til gode å tvinge meg selv(alene)på en time... sånn som aerobic... meeen, et steg av gangen :P ja jeg vet jeg er rar..

idag når vi kom å hjem fra barnehagen, begynte jeg og lage middag.. plutselig hadde Alex vært å skiftet... hehe så typisk henne.. nå skal dere få se hva hun hadde satt sammen;) Dagens outfit:
page
legg merke til det rosa belte.. viktig med accessories ;) .. hun jo bare ha en framtid innenfor motebransjen.. hehe..

idag mekket jeg sammen noe rester.. (kjøttdeig) også heiv jeg litt ost og nachos oppå..
og fixa salat til.. ble ikke så værst det...
009


Jo, idag var jeg og bestillte meg time hos fysioterapaut.. og fikk time allerede imorgen.. første time koster 500kr!!og så koster de andre timene 150 tror jeg.. hvor skal en fattigstudent som meg få penger fra da?!.. får jo ikke stipend engang!:/ jaja, joachim sier vi ordner det på et vis.. men vet ikke hvordan.. må vel begynne å selge meg selv..!
men føles bra på en annen måte.. har tadd tak i noe som har plaget meg veldig.. å nå kan jeg (kanskje) endeliig få orden på ting.. og kroppen min!håper virkelig det hjelper.. gjør alt for å ikke føle meg som en 70år gammel kjærring når jeg feks skal sitte på gulvet sammen med datteren min å leke.. jeg er jo bare 21.. !!så krysser fingrene for at det hjelper..:) skulle jo også vært hos optiker, og frisør og ja, u name it.. mye på kroppen min som trenger å fikses på.. for å si det sånn.. men alt koster jo penger.. og vi lever på kun en inntekt.. sååå... en gang i framtiden!! :)

6420239033925082557060082849155857206462n

Nå er Alex gått på besøk til nabojenta, så da skal jeg være så flink å gjøre litt skolearbeid..
vi blogges folkens!

XOXO BellaBlogger

  Postet: 06.10.2009     Tid: 16:20    Kategori: Outfit    Kommentarer: 4

Annonser

Instagram

Copyright

hits