Pyntelinje

 

Glemte å legge ut disse bildene.. så de kommer nå... 

 


Tester ut søstra sin parykk(med prim i panna..hehe)Det kiler!heheJoachim Gabriel ble 1mnd!! :) se sååå lang.. litt store sokker..hehe..Ut å leke i snøen! Med litt stor lue.. ;)Jeg og Lykke bygde snø-mann..Skjerfe holdt vi på å glemme ;)

Snø prinsessa min


Ekte kjærlighet <3

  Postet: 30.10.2012     Tid: 19:13    Kategori: Blogg    Kommentarer: 3
Pyntelinje

I går var vi på Halloween fest med 1.klasse... 


Ser rart på mora..hehe..

skummel!Pent parr? ;) De gale har det godt! ;)

Lille fine marihøna min! Kjempe fine kostymet som tanta har sendt fra England :).. Da vi kom dit var Lykke helt forskrekket og beskjeden/redd.. men etter en liten stund var hun helt i hundre.. å sprang overalt :)Min lille Draculaura... "monster high" noe som tydeligvis er poppis blandt kidsa for tiden..

som sagt.. helt i hundre ;)
Fine/skummle 1,klassingene!

  Postet: 30.10.2012     Tid: 13:54    Kategori: Blogg    Kommentarer: 4
Pyntelinje

I går var det full-fart-dag..skulle egentli poste innlegget i går, men da klokka var passert 8 var jeg så trett at da var det ikke håp! Jeg og Lykke vasket dusjen.. for det trengtes! så bakte vi brød.. og senere var vi ute å lekte i snøen når Joachim kom hjem.. tror hun undret litt over hva alt det hvite var ;)

 


Sååå gøy å hjelpe til.. ikke minst å grise med vann!
Måtte dusje henne etterpå!hehe..


Brødbaking på gang..


Den sunne varianten(uten fint mel) Første gang i akebrett!Det var stas... satt bare å lagde kose lyder! ;)Så fin å rød når vi kom inn :)


  Postet: 25.10.2012     Tid: 13:50    Kategori: Blogg    Kommentarer: 4
Pyntelinje

Tar meg ikke så mye tid til data om dagene.. Men her er i allefall litt bilder tatt den siste tiden...

 

Gjorde et nytt forsøk på ta bilder av alle tre til avisen.. 

 


Bildene sier vel sitt... hehe.. lover ikke bra for julekort i år heller ;) .. Måtte avbryte fotoshooten da lille(store)søster benyttet anledningen til å kjenne litt på lillebrorn...hehe!

 


Måtte bare ta bilde av Lykke når hun sov.. hold sååå godt rundt bamsen ;)Her har Alex og Lykke en utsilling.. i følge Alex ;) ...Besøk av Sondre og co...Bestemor og bestefar var også en snartur på besøk.. Søteste strømpebukse-kaninene som finnes ;) 

og sist men ikke minst et bilde av lille Joachim Gabriel <3 tatt i dag.. 

  Postet: 23.10.2012     Tid: 13:51    Kategori: Blogg    Kommentarer: 3
Pyntelinje

  Postet: 14.10.2012     Tid: 23:45    Kategori: Blogg    Kommentarer: 5
Pyntelinje

Prøvde å ta bilde av alle tre ilag, slik at jeg kunne ordne annonse i avisen.. men det var lettere sagt enn gjort ;) Lykke klarte jo ikke å ligge i ro i mer enn to sekund!jaja, får gjøre et nytt forsøk en annen dag ;) 

 


alle tre stolthetene mine!<3Koser me storesøss sitt hår ;) 

 

 

  Postet: 13.10.2012     Tid: 14:37    Kategori: Blogg    Kommentarer: 2
Pyntelinje

Nyter en stille stund, med en kopp grønn te og handle-liste-skriving. Husmor-life på sitt beste ;) 

 

Svigermor er ute å trille Lykke.. Alexandra er på skolen og lille knøttet sover.. Litt deilig!

 

I dag skal jeg ta med Gabriel på helsestasjon å få veid han, å spurt om litt råd.. for han er så tett i nesen.. og saltvann å brystmelk fungerer ikke! :/ .. Å det gjør at han sliter litt med å ta puppen, og så får han litt pustestans innimellom.. EKKELT!.. Har bygd han opp i senga ja... så da vet jeg ikke mer hva man kan gjøre..tar gjerne i mot tips..

 

Har ikke tatt så mye bilder den siste tiden, så slenger bare ut et som jeg la ut på instagram i går.. (hvor jeg forøvrig er ganske aktiv: Isabell Kjosnes-follow me :P)

 En liten luring som ligger å drømmer å smiler.. her ser man godt at han har smilehull (iallefall på ene siden) Det har han etter pappa'en :)

 

Ellers så er det ikke så mye å fortelle.. Alex høstferie torsdag og fredag.. Lykke er blitt mye tøffere med gåingen sin.. Joachim er på jobb!...  Jeg trives her hjemme som husmor ;) .. Har jo også nanny/hushjelpen her..(svigermor that is)..så da er det mest kos med barna for min del ;) Jeg prøvde å trimme en liten tur i går, men fikk fryktelige smerter i symfysen :/ Håper det "bare" er pga. fødselen.. men mestsansynelig er det pga bekkenløsningen... :/ KJipt å ha fått en ny plass med smerter... men men ... går seg vel til!

 

Ja også har jeg helt glemt å fortelle at den 04.10 ble jeg tante til lille Nathaniel(litt usikker på om jeg får lov å legge ut bilde).. Han kom før tiden han også... Gleder meg sånn til å treffe han i virkeligheten.. å til at de skal få se Gabriel. Nathaniel var faktisk bare ca 100gram og 1cm mindre enn Gabriel :) .. MOrro! OGså kom han på vår lillebror sin 18årsdag!!(og min svigerfar sin dag).. Speaking of lillebror.. så har han klart lappen.. så HURRA for det :) 

 

 

Ellers har Ikea varene vi bestilte kommet! YAhooo... Kan legge ut bilde senere av hva vi har kjøpt.. Så mamma og de kommer å leverer det til oss neste helg*HeldigeOss*

 

Ja det var litt update herifra...

 

So long!

 

 

  Postet: 10.10.2012     Tid: 12:02    Kategori: Blogg    Kommentarer: 6
Pyntelinje

 

Legger ut litt bilder som er tatt den siste tiden..

 

Gabriel sammen med...

 


Bestemor Torill..

Eirik..

Vilde...


Therese...Storesøster Alexandra...

 


Måtte bare legge ut bilde av Lykke&Gabriel i samme body.. ca like gammel :)Ligner litt kanskje...

 

Blomster vi har vært så heldig å fått..


Fra tante Nina og co


Fra svigersFra naboene(Rosita m/fam)

 

Vi hadde vår første trilletur her om dagen.. 


Joachim hadde Lykke og jeg hadde lillebror..


Godt innpakket

 

Ellers må jeg bare fortelle at det meste går over all forventning.. lillingen sover og spiser... det er storsett det han gjør :) 

 
Avslappet type... ;) 


  Postet: 07.10.2012     Tid: 20:44    Kategori: Blogg    Kommentarer: 4
Pyntelinje


Verdens beste Lykke <3

  Postet: 07.10.2012     Tid: 20:01    Kategori: Blogg    Kommentarer: 3
Pyntelinje

...Joachim Gabriel Kjosnes Knudsen....

 

For de som ikke har fått det med seg :) Tror vi blir å kalle han mest for Gabriel, så det ikke blir så forvirrende .. Siden pappaen heter Joachim :) Har alltid likt Gabriel, og alltid tenkt at om jeg får en gutt så skal han hete det... Så da ble det- det :)Også er det jo en erke engel ;)  I tillegg ligner han sånn på pappaen sin, å er den eneste sønn vår.. så da syntes jeg det var fint å kalle han opp etter han :) .. 

  Lillenusket er kjempe snill... Sover å spiser.. det er det eneste han gjør.. Håper det holder seg slik ;) 

 

Han har mørke brunt hår- mørke blåe øyne.

Kjempe store hender og føtter!!! "sjegg"..hihi... lange og tynne bein og armer..som en apekatt... så han er en artig liten skapning :) 

Verdens fineste lille gutt <3

 
  Postet: 04.10.2012     Tid: 15:59    Kategori: Blogg    Kommentarer: 4

Annonser

Instagram

Copyright

hits