Pyntelinje

I dag har jeg vært på min aller siste UL.. kun for å sjekke veksten på lillegutt.. å den var normal :) De tror han er ca 2300gr nå.. og det er jo bra!!Ellers kunne de fortelle at hodet ligger langt ned i bekkenet.. så er mestsansynelig bare han som presser litt på når jeg får så vondt over symfysen(kunne også trigge bekkenløsningen)

 

Jeg var i Tromsø på sykehuset der(UNN). Så Åslaug kom å plukket meg opp på flyplassn på morgenen, også har vi ellers sullet rundt i byen.. å hatt lunch date på pastafabrikken*NAMM* 

 

Oss :) Jeg er tydeligvis usansynelig bleik! på twilight stadiet...

 


MmmMM Kjempe god mat!Søøøøta !!

 

 Morten og Carina var så snill å hentet de tingene jeg hadde handlet, for de skal nemlig komme hit på besøk i morgen.. å være over helgen.. det blir såå koselig!!

 

Så fikk jeg også møtt min lillebror som er flyttet til Tromsø igjen... <3 

 

Ellers kan jeg jo fortelle at jeg er i uke 35 nå... 35 av 40!!! sykt!!

 

Fikk som sagt handlet litt i byen i dag.. "bed side crib" bla. Føles ubeskrivelig deilig å kunne stryke en ting av listen!Meeeen ting er vel langt i fra klart her i huset...

 

(Fikk handlet en del andre ting som tursko og fleece klær til Alex..skulle såååå ønske vi hadde samme utvalg i butikkene her!) 

 

Har i allefall fått vasket en maskin med baby-klær...


(litt Lykke sitt der også) Rart med masse BLÅ'E klær :))Bella-Bolla! SNart triller jeg avgårde...

 

Haha,, dette måtte jeg jo bare klippe og lime!!! ;) ... Selvom han tar godt vare på meg da...;)

 

Men føler absolutt ikke at jeg kan sette meg ned å bare lade opp batteriene... Huff.. Joachim skal EN UKE på kurs til KØBENHAVN!!! og han reier 10.september tror jeg det var... Er sikker på at jeg kommer til å føde mens han er der!!! :( ... i tillegg er han borte på Lykke sin første bursdag*Snufs*...  

 

Håper så inderlig vi kan gjøre ting ferdig før han drar.. så jeg klarer å finne roen og slappe litt av! Skal få hjelp til å passe barna mens han er borte, av svigermor.. hadde nok aldri klart meg alene pga. ryggen ... :/ men også farlig nært fødselen da.. 

 

 Nå er jeg helt ferdig! Så på tide å krype i loppekassa.... Lykke styrer så voldsomt på natten :( .. Men så nå at hun har fått to nye tenner... altså hun har fått tilsammen 6 :) .. Så da er det jo ikke så rart!

 

 

 

  Postet: 29.08.2012     Tid: 22:39    Kategori: Blogg    Kommentarer: 2
Pyntelinje

Har kjøpt et nytt skap til det ene badet vårt for en stund siden, som jeg tenkte å vise dere. Er fra kremmerhuset. Skulle sett meg på shopping.. Er ganske tungt, stort... også hadde jeg jo selvfølgelig parkert borti huttiheita.. så folk så litt rart på meg der jeg gikk med det store skape-oppå magen!hehe.. og null sikt, siden den dekte hele hodet mitt ;) Heldigvis var Alexandra med meg og åpnet dørene for meg osv :) 

Grunnen til at jeg gjorde dette alene, var at Joachim hadde nektet å kjøpe det.. og da må jeg jo ta sakene i egne hender. Gammelt skrot som han og faren hannes kallte det ;P...MANNFOLK!

 

g

 

Ble det ikke fint? ;)

  Postet: 27.08.2012     Tid: 10:52    Kategori: Interiør    Kommentarer: 14
Pyntelinje

Selvom det ikke ble bål-tur i fjæra, så måtte vi ut med barna i fin været!.. godt med friskluft!Lykke helt borte i sin egen verden, mens hun smaker på et gresstrå ;) 
My sunshine!

Far i huset klipper plen!Puttet selvfølgelig stein og sand i munnen flere ganger!Litt drage-flyving.

Vi to slapper av... ja jeg vet jeg har stil! ;)

 

Vi fant fram "gå vogna" som Alexandra hadde da hun var liten.. å trodde aldri lille pysa vår skulle tørre å gå med den alene... men jammen gjorde hun det :)) ..så her er noen videosnutter. 

 

  Postet: 26.08.2012     Tid: 18:41    Kategori: Blogg    Kommentarer: 8
Pyntelinje

Ja nå er det bare 40dager til termin... Hjelpes meg! Har ikke gjort noe som helst klart! :/ Så i dag har jeg begynt for alvor å pakke litt i baggen som skal være med på sykehuset.. sortert litt babyklær som skal hives på vask..

 

Har vært så heldig å arvet masse klær fra min (og Joachim sin) gudsønn Brian :) .. Er så gla for det.. for ellers måtte vi ha handlet inn det meste, siden det er fint lite han kan arve av Alex og Lykke sine klær ;)Kan nesten ikke se at klærne er brukt, tilogmed masse med prislapp på!!Så nå er de sortert etter str, så skal jeg få Joachim å vaske de minste størrelsene.

 


Måtte bare poste et hærlig bilde av de to.. Brian og mamma'en <3 

 

Ellers har vi litt småtterier som skal kjøpes inn ...

Ammepute, babycall'er, sengetøysett, soveplass som han skal ha på vårt rom("bedside crib"), strømpebukser, bilstol til Lykke(slik at han kan overta den hun bruker nå), hmm hva mer mangler vi?*tenke-tenke* på tide å sette seg ned å skrive lister nå altså !! (Joachim stresser som vanlig IKKE.. så da må jo jeg stresse litt ekstra ;P) 

 

Jeg synes jo det er helt sykt at det er under 6 uker til termin. har jo gått så fort! Og tenk.. jeg ble født 6uker før termin..

 

sånn sett er jeg IKKE klar for at han skal komme.. mye som skal gjøres og bestilles først! og jeg vil jo på en måte prøve å nyte siste tiden.. siden dette mestsansynelig er aller siste gang jeg har en liten bebis inni magen.. så rart å tenke på !

 

MEEEN on the otherside... Så er jeg ufattelig lei av å ha så vondt.. å de siste dagene har det vært så masse.. bare noen stikkord: BEKKENLØSNING, vonde-kynnere, nedpress, væske i beina, smerter i og over symfysen, ligamentsmerter, hodepine.. and the list goes on.......  i tillegg sparker han utrolig mye, (spes. i ribbebeina) så når jeg stryker meg på magen kjennes det ut som om jeg er full av blåflekker..Lille-rampen!!

 

Så jeg vil på en måte bare få kroppen min tilbake...  så jeg kan begynne å fungere normalt! Det tror jeg Joachim og ser veldig fram til..hehe.. stakkars mannen.. Han gjør alt i huset om dagene! Jeg prøver så godt jeg kan å hjelpe til med ting når jeg klarer... men det er fint lite :/... I dag ble jeg vekt til dekket bord!!

 


Stekt egg til Alexandra, kokt egg til meg... og tilogmed kakao..som var kjempegod!! Flinke chæresten min <3

 

Ellers er det nyyyyydelig vær ute i dag, å det hjelper veldig på humøret! Har skikkelig løst å fære på tur å båle i fjæra ellernoe... Men så var det meg og den stygge ryggen min :/

 

Nå merker man godt på lufta at høsten er her..  gjør meg egentlig ikke så mye, syns det er så fin årstid!frisk luft ute.. også alle fargene.. love it! Ser fram til trilleturer ute når lillingen kommer og jeg klarer å gå ordentlig :)!

 

 

 

 

 

  Postet: 26.08.2012     Tid: 13:38    Kategori: Blogg    Kommentarer: 0
Pyntelinje

klarer ikke å finne bilder av hvordan rommet så ut før, litt domt.. men men..

I dag har jeg og Joachim ryddet rommet til Alex, å benyttet sjangsen til å ta litt bilder..Venter på de nye vinduene, så har ikke fått ordnet med gardiner osv. siden vi skal bytte vindu. Også er det litt småting som mangler, knagger osv. 

 


Justin bieber, fader vår og drømmefanger over senga :)Skrivebord som kan skyves inn, som er fast i senga. Skole jenta må jo ha lekse-plass :)Ny reolLampa har hun valgt ut selv :)Nytt klesskapog selvfølgelig Hanna montana stol ;)

Leke- plass under senga..Litt kaos der akkurat nå, må finne ut noe system!..  Drømmer egentlig om å lage en "kose-krok" med puffer, puter osv. også henge for noe.. så det blir litt hytte aktig :) 

 

  Postet: 24.08.2012     Tid: 15:22    Kategori: Interiør    Kommentarer: 6
Pyntelinje

 


Joachim skulle spise sandwich etter middag, og da Lykke så papiret(hun har nemlig fått smake litt før) ble hun helt vill og begynte å hyyyle! hehe..Fornøyd her ja ;) 

Ikke så fornøyd når hun ikke fikk spise den opp ;)

 

 

VI har vært dårlig på å prioritere sykkel-trening med Alex.. så hun har ikke lært seg å sykle ordentlig.. så i går skulle vi gå ut å trene litt .. alle 4.. Da oppdager Joachim at hun kan sykle!!!! hehe... Stolt frøken.. ;) ... Eneste er at hun trenger litt øving på å "starte opp".. :) 
 

Men neste sommer blir det ny sykkel! Den er så rar.. for ratte kan ikke stilles lengre opp, å knærne går jo nesten i styret..Da Alex og Joachim kom hjem fra dansetrening idag hadde jeg og lykke laget kanelboller til kvelds..mmm... can u smell it ? ;)

  Postet: 23.08.2012     Tid: 20:45    Kategori: Blogg    Kommentarer: 4
Pyntelinje

Sukk i mammahjertet..

 

Nå sitter jeg her og venter, bare en ilten halvtime så kommer store snuppa hjem med bussen. FØRSTE SKOLEDAG! Det som er så genialt er at bussen har "holdeplass" nærmest i hagen vår!Så Alex trenger ikke engang å gå på veien.. hun står inne på vår eienedom. Veldig kjekt og veldig trygt :) 

 


Lille nusket... plutselig skolejente!

 


To trøttinger til frokost:) Alex kom inn til oss i 04tiden og spurte om vi ikke skulle stå opp snart ;P Så fin i nye skoleklær!Det husker jeg alltid var så stas.. Mamma pleide alltid å la meg kjøpe nye skole-klær til skolestart..To store jenter som venter på å ta skolebuss for første gang..*sommerfugler-i-magen*

 

Bestisser ;)

Skolejenta vår  med pulten sin.

sååå spent og stolt


Ringer rundt navnet sitt

Leker uteFine store jenta vår!!

Lykke var også med, og det gikk heldigvis fint :) Muligens folk trodde det var Alexandra sin lillebror ;) 

 

Nå har jeg brukt så lang tid på å lage dette innlegget at største snuppa er kommet hjem! :) Hun gleder seg bare til nesteskoledag..  :) Skolelys som mora ;) Nå skal vi dra til Sortland for å finne henne gym-sko, for de har nemlig gym i morgen ! :) 

 

 Har ikke gått helt opp for meg at hun er begynt på skolen tror jeg... Men skal jammen bli deilig med litt rutiner i hverdagen!

  Postet: 20.08.2012     Tid: 13:53    Kategori: Blogg    Kommentarer: 8
Pyntelinje

I morgen er store snuppa sin første skoledag... Stor dag for alle sammen :) En ny epoke..  Hun har så veldig lyst å ta skolebussen sammen med besteveninna, så hun gjør det i morgen.. også kjører vi bare etter bussen. Håper så inderlig det går greit å ta Lykke med.. å håper jeg er i stand til å gå!! SKal ta bilder i morgen så dere får se :)

 

 Er så gøy nå som Lykke kan spise det meste! Kooooser seg med pannekaker og blåbær!


Så må jeg bare fortelle hvor fantastisk Joachim'en min er! (Ja jeg vet, skryting av kjærsten kan bli litt kvalmende.. spes. på facebook) Men han fortjener det!

 

Jeg er jo så godt som ubrukelig for tiden! Så Joachim står på..  Vasker klær, lager mat, vasker hus, tar oppvasken tar seg av barna OG meg! Det inkluderer at han må ta seg av nattevåk ooog stå tidlig opp på morgenen..  Han er fantastisk.. Min hverdagshelt <3 som jeg virkelig ikke hadde klart meg uten!

 

 

  Postet: 19.08.2012     Tid: 21:23    Kategori: Blogg    Kommentarer: 4
Pyntelinje

  Postet: 19.08.2012     Tid: 10:36    Kategori: Blogg    Kommentarer: 6
Pyntelinje

I dag giftet mitt nydelige søskenbarn seg.. Skulle jo egentlig være der på den store dagen hennes, men pga. at ryggen min streiket totalt.. klarte jeg ikke å reise :( .. Utrolig lei meg for det..Hadde virkelig sett fram til å være en del av dagen!

 

gleder meg utrolig mye til å bli frisk... selvom det er et godt stykke dit :/...

 

 

Fikk tilsendt bilde på mobil.. se så fine de er <3 sukk...

 

Gratulere så masse Lisa Marie og Sten- Terje! <3

  Postet: 18.08.2012     Tid: 23:17    Kategori: Blogg    Kommentarer: 3

Annonser

Instagram

Copyright

hits