Pyntelinje

Er det noe jeg er blitt litt hekta på for tiden så er det protein pannekaker(evt.lapper om du vil) 

 

Veldig deilig alternativ til frokost/kvelds...  spes. om man er brød-lei.. eller bare vil holde seg unna brød :)

 Nå er det slik at jeg ikke har noe oppskrift, hiver alltid bare i hop litt forskjeliig..

 

Men har alltid i EGG (minst 4) .. havregryn.. 

 

også pleier jeg å variere litt.. Her er noen eksempler på hva man kan ha i røra ;

Kokosmel, havremel, sesam mel(den bruker jeg ofte)..mandelmel.. fiberhusk!

melk,kokosmelk eller appelsinjuice.. 

 litt kesam? Litt banan.gurot eller gulrotpure..(veldig kjekke de små barnematglassene med pure)...

kokosolje, sukrigold(Namm).stevia vanilije-dråper.. proteinpulver(er jo ikke et must da).. og KANEL...(mmmmmm det er så godt..blitt litt hekta på kanel tror jeg ;P) Kan også ha i pittelitt bakepulver for å få de luftige..men ikke nødvendig. 

 

Som dere skjønner så er mulighetene mange ;) Bare å prøve seg fram! Jeg har lagd mange(!) variasjoner og alle ble gode.. å det som jeg også syns er så bra er at de smaker ikke den typiske "grove" smaken :) Både jeg og barna er storforfornøyde ;)

 

 

også pleier vi å ha litt forskjellig til... eks. Mager vaniljekesam, BÆR, (Lett)syltetøy, ost, sukrin og kanel, og nooooen ganger er det lov å ha litt nugatti på ;) 

 

 

ENJOY!

 

 

  Postet: 28.04.2013     Tid: 09:12    Kategori: Blogg    Kommentarer: 1
Pyntelinje
ute å teste ny-skoene ;)

  Postet: 27.04.2013     Tid: 21:59    Kategori: Blogg    Kommentarer: 1
Pyntelinje

Da har jeg endelig fått knødd meg til å legge inn bilder fra "Mamma-og-Alexandra-dagen" :) 

 

 

Ei spent frøken som sitter i frisør-stolen for første gang ;)


Ny-klipt og fin :)

Det ferdige resultatet.. LILLA tupper ;)

Meg føøør...Under...og etter :) sees veldig dårlig på bildet, men har blitt mye lysere..


Også litt av innkjøpene.. Glemte å ta bilder av alt..men hvor gøy er det å se bilder av strømpebukser til barna?! ;) Jeg var skikkelig flinkis å kjøpte INGENTING til meg selv! måtte styre unna Bik Bok da..hehe.. Men svidde jo av noen kr hos frisøren ;/ 


Store snuppa med nye sko...

Lille snuppa med nye joggesko..


Ny natt kjole..og nye regnklær :) .. De har åpnet stormberg butikk på Sortland.. og fant regndress til 99,- per del.. (før 199,-) Så det var yppelig.. siden hun trengte det :)

 

  Postet: 23.04.2013     Tid: 21:17    Kategori: Blogg    Kommentarer: 2
Pyntelinje

Har vært en fin-fin søndag. Utekos- innekos- pannekakekos osv :)

 


min gale fine familie <3


 

 

I morgen har jeg og store prinsessa mamma-og-alexandra-dag .. å gjett om vi gleder oss :) Frisørt time, cafe og shopping ;) ..SKikkelig jente dag.. Blir godt å få litt alene tid sammen med henne! Kommer sikkert ikke til å ta av med shoppingen, siden økonomien ikke er på topp.. men en del ting som hun trenger..som MÅ kjøpes inn.. så tenkte jeg kunne vise dere bilder i morgen :))

 

 
 

 

  Postet: 21.04.2013     Tid: 23:51    Kategori: Blogg    Kommentarer: 2
Pyntelinje

Hei. 

 

Siden dåpen til Lykke og Gabriel er rett rundt hjørnet, og mange lurer på hva (vi)de ønsker seg.. så tenkte jeg å lage en liten liste med forslag :)

 

(Ønsker helst IKKE så mye smykker, smykkeskrin osv. Om dere allerede har kjøpt det, så blir vi jo selvfølgelig glade for det ;) hehe.. Men tingen er at da Alexandra ble døpt, fikk hun så masse av det.. og nå har vi en eske stående full av skrin og for småe smykker og ringer.. som sikkert kommer til å stå og støve der til den dagen hun flytter ut..hehe..)

 

Her kommer iallefall noen forslag :)

 

*Klær 

Lykke bruker str 86/92 og Gabriel 80/86 (Lykke har sko str. 20/21)

 

*Strikket tøy

 

* Barnebøker


 

*Bæremeis

fra feks Bergans..

 
 

 

 

 *Penger


 *Gavekort fra feks. Barnas hus, Barebarn eller fotograf her på Sortland.

 

*Trunki koffert
 

*Stoltrekk til Stokke tripp trapp stol

 

 

 *Bilderammer

 

*Leker

Feks. Gyngehest, mini-sklie, andre ting de kan ha på lekerommet sitt :) 

 

 *Gummi-leke-matte


 

 

Ellers kan jeg jo nevne at Lykke er veldig fan av fantorangen og mikke mus(klubbhus)

Lykke begynner i barnehagen til høsten.. så kanskje ting som man trenger da :) 

feks . 

*Matboks

 *Regntøy osv.

 

Håper dette var til hjelp for noen .. :) 

 


  Postet: 21.04.2013     Tid: 23:07    Kategori: Blogg    Kommentarer: 0
Pyntelinje

Da jeg kom hjem fra frisøren var jeg helt gåen! Ødelagt i kroppen og hodepine igjen!!  lurer på om det kan være migrene? GRØSS! uansett, så skyldes det nok alt for lite søvn.. .så burde egentlig pelle meg i seng nå! 

 

Ble med andre ord ikke å ta noe bilder av håret mitt, å nå er det bare rot ;) .. 

 

Barna er meget krevende i disse dager.. Lykke ELSKER å protestere, hive matfatet i gulvet, tømme ut all melken, slå, være rampete med lillebroren, tegne på vegger, skru på komfyren,  osv osv osv... i tillegg er magen hennes i ubalanse etter pencilin kuren, så hun driter 5gang for dagen!!! vet dere ikke vil lese om det, men jeg måtte bare få det ut.. heheh.. 

 

Vi skal ha barnedåp for småttingene 19 mai... og jeg er begynt å bli S T R E S S A:... gaaaad så mye planlegging..  tror det blir bortimot 70 gjester.. kanskje fler! kjenner jeg er litt gla når dåps dagen er over...hehe.. men håper det blir en koselig å minnerik dag.. å selvfølgelig gla for at så mange gidder å komme :)

 

Trenings og mat fronten min går litt dårlig om dagene.. og det merkes på humøret ! Æsj!... jaja.. alt blir bedre når Joachim tar helg... kan det pleas bli helg snart??? 

 


syns egentlig det er døds skummelt å ta sånne bilder, for er så redd for at når jeg ser på bildene etterpå.. at det skal stå noen bak meg!!

 

Faen nå får jeg ikke sove inatt..... er sååå flink å skremme meg selv!.. men jeg er så trøtt at det blir sikkert ikke et problem ;)

 

OVER OG UT KNUT

 

  Postet: 16.04.2013     Tid: 22:37    Kategori: Blogg    Kommentarer: 1
Pyntelinje

elsker å bli dullet med.. men tok litt lengre tid enn forventet..så klarer ikke helt å slappe av :/ .. håper de greier seg hjemme.

skal legge ut bilder senere. men har bare klippet det pittelitt-så kanskje ikke kjempe spennende ;p

  Postet: 16.04.2013     Tid: 11:47    Kategori: Blogg    Kommentarer: 0
Pyntelinje

I dag har jeg og Joachim vært sammen i 8år.. (12 år siden vi ble sammen første gang)..

 

Ble feiret med at jeg har prøvd å få barna til å sove i 3timer!.. å Joachim er på jobb... Nå har han kveldsuke.. Helvet**Uka! ... Må bare komme meg gjennom det på et vis.. men de første dagene er vel værst!

 

Så har jeg akkurat trøste spist to muffinser.. hihi.. 

 
Har ikke en gang tatt meg tid til å skrive et kort til han.. where did the romance go? Men kan jo benytte anledingen til å si at jeg Elsker han utrolig høyt, han er min supermann!.. Gleder meg til å tilbringe 70år til sammens med han.. ;) 

 

 

Mimmrer litt fra da vi var "ung" hehe..

Husker så godt hvor det kriblet i magen min da jeg nærmet meg huset hannes..når jeg skulle å besøke han... hihi... eller hvor hjertet hoppet når jeg fikk en sms fra han ;) .. Husker hvor stas det var når han syklet og jeg satt på styret.. Husker vi brukte å sitte på butikk trappen og spise softshake .. vi brukte å ligge i senga på rommet hans og se på "passions".. (en tv serie som gikk da..)Husker hvor stas det var når han fulgte meg hjem om kveldene..Sugemerker-glass cola-JeanPaul parfymen hans-silke boksershorts(haha!)-Lypsyl- Jurassic park sengetøyet;)-tommyogtigern-nyttårsaften(er) Men dette var når vi gikk på ungdomsskolen.. 

Så fikk han bil-lappen.. og da ble det mange kline-turer i bilen kan dere tro.. hehe.. akkurat nå kjenner jeg på savnet av å være UNG.. ja jeg er bare 24.. men dere skjønner hva jeg mener?!.. man drukner jo i hverdags fjas og mas!..rutiner, rutiner rutiner!... 

 

Vi har iallefall bestemt oss for at når vi har 10års jubilieum...altså om 2 år.. skal vi reise bort på en langweekend.. bare vi to! Da er alle barna såpass store at vi klarer å reise fra de.. trooor jeg..hehe.. Gleder meg! 

 

 

 

Er så gla for alt vi har opplevd sammen på godt og vondt, alt fra reiser til sykdom til fødsel osv osv... Har skjedd mye på 8år.. og alt gjør oss bare mer sammensveiset <3 ... Jag och du <3 .. Tenk nå er vi en familie på 5.. og hvor gla og stolt er ikke jeg for at JEG har denne familien sammen med DEG ! 

 

JEG ELSKER DEG JOACHIM HANSEN KNUDSEN!

 
  Postet: 16.04.2013     Tid: 00:17    Kategori: Blogg    Kommentarer: 1
Pyntelinje


Hei.

Stikker bare innom for å meddele at jeg er gå'en! er heeelt ferdig i kropp å sjel.. (kanskje noen uønskede baselusker som herjer)ikke så gøy! Spesielt når det er helg og knall-sol ;/

Kjenner jeg for angst av å ikke få trent noe.. å begynner å crave sukker..bigtime!æsj!

men håper dere får en kjempefin helg alle sammen.. Jeg og sengen er bestisser for øyeblikket..

  Postet: 12.04.2013     Tid: 16:49    Kategori: Blogg    Kommentarer: 1
Pyntelinje  Postet: 10.04.2013     Tid: 16:23    Kategori: Blogg    Kommentarer: 3

Annonser

Instagram

Copyright

hits