Pyntelinje

Min minste bestevenn er 5 mnd'er i dag :)

 


  Postet: 28.02.2013     Tid: 13:32    Kategori: Blogg    Kommentarer: 2
Pyntelinje

Min lille fine skatt har så utrolig mange ansiktsutrykk! Å det kom veldig godt fram mens hun prøvde mamma's lue ;)

   Postet: 25.02.2013     Tid: 22:00    Kategori: Blogg    Kommentarer: 2
Pyntelinje

Heldige meg har fått valentines gave hos kjæresten!


Poar pulsklokke, også var den rååååsa.. Love it! Å gleder meg masse til å teste den!Også fikk jeg Swix genseren som jeg hadde ønska meg..Min snille fine søster Kristine hadde sendt meg disse vaktre blomstrene på Valentins dagen.. ble helt rørt!

 

er jeg ikke HELDIG? det synes iallefall jeg ;) 

 

Skulle bare innom for å skryte ;) hehe..  skal ta kveld nå!

 

En liten mann som har tatt kveld for noen timer siden.. måtte bare knipse noen bilder av han.. Er noe så fredelig med barn som sover <3


<3

  Postet: 15.02.2013     Tid: 23:51    Kategori: Blogg    Kommentarer: 2
Pyntelinje

I dag var Alexandra ikke helt i form, slapp-sliten og vondt i halsen. Så da fikk hun bli hjemme(spes. siden de hadde turdag) 

 

Da ble det smoothies til frokost, noe som var velidg populært hos jentene ;) Og senere sunne vafler til lunsj.

 

Lillebror i huset fikk smake litt sviskermos..  det ble bare "litt" gris :P


Svisker i nesa! ;) .. han likte svisker veldig godt.. å ble som vanlig sint når han ikke fikk mer.. matvraket mitt <3

 

I skrivende stund sitter "vi" og ser United- Madrid ... og har spist en god kylling salat til kvelds. 

(Joachim ville ha litt ris til da... ) 

 

Sånn hittil denne uka, har jeg vært superduper flink å spise så sunnt som jeg klarer :) Har begynt å skrive ned alt jeg spiser igjennom en dag.. (og hva/hvor mye jeg trener) så er det lettere å ha oversikt og kontroll :) Fikk dra på trening i går.. 

 

 

Jeg var egentlig døds-sliten før treninga.. og hadde hodepine å vondt i ryggen.. men jeg pusha meg selv, å gjennoførte.. det var ganske tungt denne gangen.. sikkert fordi formen ikke var på topp. Men deilig etterpå! ahhh.. Elsker rettogslett den følelsen når du har fått dusjet etter å ha skikkelig svettet på trening, tatt på noen deilige "kose-klær" og sette seg ned å spise noe god mat.. Jeg mekka taco-salat. Da var det bare såååå verdt det ;) Så får vi se til neste uka.. håper jeg får muligheten da også!

 

 

Nå tror jeg at jeg skal finne køya.. hadde så sykt mye mareritt igår .. at jeg vurderte å holde meg våken, for å ikke drømme mer... gaaad jeg får helt noia! håper på bedre søvn i natt.

 

XOXO

 

  Postet: 13.02.2013     Tid: 22:26    Kategori: Blogg    Kommentarer: 2
Pyntelinje

I dag har vi feiret mamma-dagen.

 

Har hatt en kjempekoselig dag med min familie. Litt slapp-søndag så vi kom oss ikke ut.. men men har kosa oss inne :) Joachim og jentene lagde fantastisk god frokost!Ferske rundstykker, egg, kakao og frukt.. Heldige meg ! ;)

 

Litt bilder..

 


Fiine jentene mine <3

Senere på dagen- bakte jeg og jentene muffins :)Ei som var ivirg etter å smake iallefall ;)
"ååå klissete på fingrene" 

 

Må også få si gratulere med mors dagen til min fantastiske mamma og svigermor.. to flotte damers som jeg er veldig gla i!

Har foressten hatt litt mamma-nø og hjemlengsel i det siste.. men ikke bare bare å starte hjemmover med barn som hater å sitte i bil :/ Men får håpe det ikke blir så alt for lenge til!

 

Har hatt en kjempe kjempe fin dag.. men hadde håpet på å litt kjæreste-tid på kvelden... MEN Joachim gikk å la seg i 8 tiden!!! uuuuten å si god natt! mannfolk :/ Sitter jo alene hver eneste kveld..... typisk at jeg var sykt trøtt og sliten i går så da måtte jeg bare ta kveld tidlig.. Jaja sånn er livet..

 

Har hatt skikkeli mumse dag og spis x-antall muffins +++ mye annet fjas! Tenkte at nå til uka skal jeg være ganske streng med meg selv, og spise så "rent" som jeg klarer! Når jeg er ferdig å blogge skal jeg sette med ned å skrive middags-plan for uka. for da blir det mye enklere.

 

Ifh til trening så skal jeg fortsette med styrke annenhver dag, MEN har funnet ut at jeg skal ha en egen"mage-dag" så da trener jeg magen de andre dagene.. Pluss at jeg håper Joachim klarer å ta seg av barna på tirsdag så jeg kan dra på friskpuls.. for det var artig artig :) Også så deilig å trene så man blir skikkelig svett.. 

 


 

Feiret dere mors dag i dag? å noen planer for uken? 

 

XOXO

 

 

  Postet: 10.02.2013     Tid: 22:17    Kategori: Blogg    Kommentarer: 0
Pyntelinje

Dagene går i ett... har fått gjennomført en liten styrkeøkt i dag.. men ikke så enkelt med de småttingene.. å sjelden de sover samtidig.. eller det skjer nesten aldri!.. men får jo gjennomført, tar bare litt lengre tid..hehe..  Så har vi vært ute å trilla tur.. Sett mange elger.. og fått litt trimm! Gabriel pleier alltid å sove veldig godt/lenge ute i vogna... men i dag sov han bare i ca 30 min..å han sover bare sånn 10minutters dupper ellers.. skjønner ikke hvorfor.. han spiser veldig godt.. Men i dag tok han kveld i 1800 tiden!!!så litt spent på hvordan natta blir :)

 

Lykke fant ut at man kunne spise snø.. og det var ikke bare-bare å få henne til å slutte.. hehe

  

Vi tok taco til middag i dag vi ;) YUMMY!med hjemmelagde tortillas lefser.. sunnere og NAMM NAMM!!

 

 

Jaaa også må jeg bare vise dere noe.. sto å flexet i speilet.. knis.. leter ivrig etter forandringer... selvom det er litt vel optimistisk..hehe.. anyway.. så oppdaget jeg at jeg har fått "hull" på skuldrene mine?!?!.. De må jo være fordi jeg er begynt å trene skuldrene?!...for har ikke hatt det før... "arti fårr ongan" hehe ;)

 

 

Skal bli stor å sterk  ;) tar bare litt tid... ;) Tålmodighet er en dyd...

 

Nå skal jeg gå og brette klær.. hurra for det liksom!

 

  Postet: 07.02.2013     Tid: 22:11    Kategori: Blogg    Kommentarer: 1
Pyntelinje

Kom meg på trening i dag.. WOHOO..  Maibel(som jeg har jobbet sammen med) ble også med :) .. Var litt vanskelig når jeg skulle til å dra, for begge barna gråt... og midt i leggingen til Lykke.. men superdad fikk det til på et vis.. å heldigvis hadde det gått greit. så kaaanskje jeg får lov å dra neste uka også ;) ..hihi.. Det var deilig å være på en time hvor jeg ikke holdt på å dø!.. merker faktisk at jeg er i litt bedre form.(enda jeg ikke har vært på noen timer siden i desember en gang). å husket noen av stegene.. da ble det ikke så altfor mye knoting.. så ble veldig gira på mer! :D

 

Nå svir det i øynene.. så må bare logge av..  så jeg kanskje får 7 timer.. på øyet.. 

 

 

deler bare noen bilder av småtrollene mine <3

 


Søsken kjærlighet

WOW.. blitz i øynene ...hehemamma sitt lille hjerte <3Sikkler bare litt ;) 

  Postet: 06.02.2013     Tid: 23:22    Kategori: Blogg    Kommentarer: 4
Pyntelinje

..Alexandra Isabella..

 

Alex har som vanlig fullt kjør! Nå går hun på "ski-karusell" hver mandag, turn på tirsdager..og dans på torsdager :) .. Når besteveninna har mamma-uke, så bor hun så og si hos naboene..hehe.. ellers går det bra på skolen. hun er blitt kjempe flink å lese!.. å engelsk å matematikk takkler hun bra! .. men favoritt fagene er vell svømming og gym ;) Kjærester bytter hun visst annen hver dag.. hun sa noe som at hun ville jo ikke at det skulle bli urettferdig.. for det var to gutter som ville være kjærest med henne..så da var hun litt sammens med han ene.gjor det slutt, ble ilag med han andre osv  ;) .. Tanken var jo god...hehe.. men gruer meg til tennårene ja!!

 

Jentene klar for bursdagsfest(Alex th.)

 

..Joachim..

Min kjekke snille samboer, jobber heldigvis dag. vakt en stund fremmover.. å gjett om det er deilig å ha han hjemme hver dag!! :) .. Men han har slitt litt med sykdom att ogfram siden før jul engang.. Håper det gir seg snart.. Men nå er jo sola endelig tilbake.. kanskje det hjelper med litt lys !:) 

Ellers tror jeg han har det bare bra?! ;) 


 

..Meg selv..

 

Jeg har det bra om dagene.. ikke mye syk *bankibordet*..

 

 Har begynt å trene styrke annenhver dag.. men tror jeg har litt for lett program.. så Åslaug(min barndomsbestis-manager og PT..hehe) skal hjelpe meg å fikse et ordentlig program. har jo lyst å trene litt kondisjon innimellom.. men ikke alltid like enkelt.. Triller jo turer.. meeeen har lyst å dra mer på "Stamina Hot".. på timer der... men det krever jo at Joa er friks å opplagt til å ha barna... Skal prøve meg på en time i morgen..har ikke vært på noen i år!!!.. Prøvde å ha Lykke i barnepass der.. mens jeg skulle trene litt styrke.. det gikk IKKE... hehe.. men ikke så rart når hun ikke er vant til å bli passet- å ikke går i barnehage.. Gleder meg også litt til å bli ferdig med ammingen, så jeg blir litt "friere"..samtidig som jeg gruer meg litt..hehe.. men alt har fordeler og ulemper..nå er jo Gabriel begynt å spise grøt hver kveld.. så da blir det sikkert lettere å være borte fra han :)

 

Ellers har jeg begynt med "Herbalife" .. Ikke for å slanke meg! Selvom jeg syns det er greit å gå ned noen kg til..så er ikke det målet! Poenget er at jeg skal få i meg nåkk næring.. Noe jeg ikke gjør ellers, (med mitt kosthold)... så kanskje får jeg litt mer energi :) .. Er jo mange ganger jeg hopper over måltid, rettogslett fordi jeg ikke har tid til å lage meg mat.. så da er det veldig greit å ordne seg en shake!..foreløbig er jeg veldig positiv til det.. skal blogge om det skjer noe når jeg har brukt produktene en stund :) 

 

Sååå bortsett fra trening og kosthold.. så dreier livet seg om barna.. og de to minste krever sitt!! ;) .. Huset er ikke alltid strøkent for å si det slik ;) .. å er vel en grunn til at jeg blogger så lite som jeg gjør!.. Har ikke mye tid til meg selv.. å føler jeg ser ganske så crappy ut om dagene.. hvit å sminkeløs, joggebukser og håret opp i en ball!.. det er stilen jeg kjører om dagen.. Skulle ønske jeg kunne ta på meg findlandshette når jeg skal på butikken.. men fare for at folk missforstår da... burka kanskje? .

 

Anyways..  Det kommer vel en tid.. når barna blir større ;) 

 

Funderer veldig på hva jeg skal gjøre fra høsten av... men alt kommer jo ann på om jeg får begge barna inn i barnehagen.. så får se... ja det var litt update fra oss.. skal prøøøøve å blogge litt oftere ;) 

 

XOXO

  Postet: 05.02.2013     Tid: 23:04    Kategori: Blogg    Kommentarer: 4
Pyntelinje

..Joachim Gabriel..

Skjer stadig nye ting me vår lille Gabriel. Han er 4 mnd'er nå. Er fortsatt en kosegutt som er gla i pupp ;) Veldig lik pappaen sin fremdeles... med andre ord.. ;) (på alle måter..høhø).. Han har er mye våken om dagen.. men tar natt ca kl 23.00 hver kveld, og sover til ca 08.00 (spiser ila. den tiden da..) har også mange dupper ila. dagen..  Men trives aller best på fanget.. og liker ikke å ligge alene.. Om jeg hadde ligget sammen med han, ja da hadde han ikke vært mye våken igjennom et døgn!.. Nå har han begynt å spise grøt.. merker ikke noe forskjell på natte-spisingen hannes. MEN han tar natt myyeee tidligere.. nå har han tadd natt kl 1900!!!.... 

 

Ellers plages han en del med tenner..ingen som har poppet ut enda, men han biter veldig mye på sutten og alt annet han kommer over.. samt slevjer. Veldig godt å spise på snabeln til fantorangen;)


 


Er stortsett en blid og fornøyd kar ;) særiiiøøøst mamma!! Nåkk mussing ;)


Elsker å tulle med pappa :) 

 

..Lykke Sofia..

Hun er fortsatt samme gode-rampejenta som hun alltid har vært ;).. Fullt kjør med henne dagen lang. Hun har en hvil om dagen, ca fra 11-12 også sover legger hun seg i 19-tiden.. og står opp imelleom 06-08... Gjeeesp!

Det som er litt morro er at hun har begynt å si så mange ord!! Nå kan hun bla si "kråka" , "boble", "gakk gakk", "opp" "ægg" "lys" og mye mye mer :) ... 

Vi har kjøpt henne noen stor-jente truser.. men vi har ikke begynt treningen for alvor enda.. meeen hun sitter på do hver dag, flere gang for dagen :) ..store lille jenta vår :)

Og får en stund siden klippet jeg pannelugg på henne.. måtte bare gjøre det, fordi håret hang i øynene hennes hele tiden!

 

 

Ramp sa du ? ;)


 


Trekløvret mitt <3baker solboller... eller Lykke spise deig :PNammnamm


Tre tv-slaver ;)
 

Kommer mer update.....

  Postet: 03.02.2013     Tid: 22:26    Kategori: Blogg    Kommentarer: 6

Annonser

Instagram

Copyright

hits