Pyntelinje
Fant ikke noen bilder av stuen før. så fant denne gamle videoen. 

Her er nå


  Postet: 10.12.2014     Tid: 19:36    Kategori: Interiør    Kommentarer: 0
Pyntelinje

Har kjøpt et nytt skap til det ene badet vårt for en stund siden, som jeg tenkte å vise dere. Er fra kremmerhuset. Skulle sett meg på shopping.. Er ganske tungt, stort... også hadde jeg jo selvfølgelig parkert borti huttiheita.. så folk så litt rart på meg der jeg gikk med det store skape-oppå magen!hehe.. og null sikt, siden den dekte hele hodet mitt ;) Heldigvis var Alexandra med meg og åpnet dørene for meg osv :) 

Grunnen til at jeg gjorde dette alene, var at Joachim hadde nektet å kjøpe det.. og da må jeg jo ta sakene i egne hender. Gammelt skrot som han og faren hannes kallte det ;P...MANNFOLK!

 

g

 

Ble det ikke fint? ;)

  Postet: 27.08.2012     Tid: 10:52    Kategori: Interiør    Kommentarer: 14
Pyntelinje

klarer ikke å finne bilder av hvordan rommet så ut før, litt domt.. men men..

I dag har jeg og Joachim ryddet rommet til Alex, å benyttet sjangsen til å ta litt bilder..Venter på de nye vinduene, så har ikke fått ordnet med gardiner osv. siden vi skal bytte vindu. Også er det litt småting som mangler, knagger osv. 

 


Justin bieber, fader vår og drømmefanger over senga :)Skrivebord som kan skyves inn, som er fast i senga. Skole jenta må jo ha lekse-plass :)Ny reolLampa har hun valgt ut selv :)Nytt klesskapog selvfølgelig Hanna montana stol ;)

Leke- plass under senga..Litt kaos der akkurat nå, må finne ut noe system!..  Drømmer egentlig om å lage en "kose-krok" med puffer, puter osv. også henge for noe.. så det blir litt hytte aktig :) 

 

  Postet: 24.08.2012     Tid: 15:22    Kategori: Interiør    Kommentarer: 6
Pyntelinje

  Postet: 04.12.2011     Tid: 23:57    Kategori: Interiør    Kommentarer: 5
Pyntelinje

Ikke hatt så mye tid til blogging.. huset er shina.. og jule-pimpet.. så nå er alt klart :) litt små plukk her og der.. men det bryr vi oss ikke om :) Skal legge ut bilder senere.. 

 

I dag er det første desember og storesnuppa har selvfølgelig fått pakke-kalender!Dagens pakke; nye øredobber.. Det var en stolt frøken som dro i barnehagen i dag, med de nye øredobbene på ;)

 

i kveld skal ho mor sjøl pakke inn gaver.. så jeg får litt oversikt over hvem jeg egnetlig har kjøpt til osv. Må bare vente til Joachim kommer hjem fra fotball trening først..

 

 

mitt fancye "juletre"... hehe.. et muffinsstativ kan brukes til så mangt ;) 

 

 

  Postet: 01.12.2011     Tid: 19:09    Kategori: Interiør    Kommentarer: 1

Lys

Pyntelinje

Elsker mine nye lysestaker...som jeg har kjøpt på EUROPRIS!!...passer perfekt til speilet! nå mangler bare lyskrona ;)...

 

  Postet: 06.11.2011     Tid: 15:38    Kategori: Interiør    Kommentarer: 3
Pyntelinje

Joachim fant oss nytt nøkkelskap på EUROPRIS av alle plasser ;P 

Og det som var så genialt var at den sto perfekt i stil med knaggen vår! så slenger med et bilde av den også..

 

  Postet: 04.10.2011     Tid: 18:33    Kategori: Interiør    Kommentarer: 4
PyntelinjeHva syns dere? :) 

  Postet: 28.07.2011     Tid: 00:22    Kategori: Interiør    Kommentarer: 8
Pyntelinje

Da legger jeg ut bildene fra gangen vi har pusset opp... men er enda en delt ting som magler, å små ting som må fikses litt på..   bla. har jeg pussa ned et speil som jeg skal male hvitt, og ha i gangen.. istedefor det som var der... Men det kan jeg ta bilde av senere....

 

 

Litt før bilder...
 


Ikke rotete i det heletatt ;)


Skikkelig "badstu-feeling" ... ikke så fan av det akkurat ;)
Lillefrøkna er sååå flink å hjelpe til, her hjelper hun meg med å skru ut skruer.. og var så stolt selv når hun fikk det til ;)Lillebror og Alex i full sving...


Han far sjøl, som har vært så flink <3Veldig fornøyd med at fargen var litt lilla ;)


 

Og så..  Det ferdige resultatet......

Dørene skal gjøres noe med..enten byttes ut i hvite dører.. eller så skal de males..."Family- All because two people fell in love" 

 

 

Hva syns dere? 

  Postet: 25.07.2011     Tid: 19:15    Kategori: Interiør    Kommentarer: 6
Pyntelinje

Pjuh... Nå er vi så godt som ferdig med badet.. E N D E L I G! Litt småting mangler enda, blandebatteri til badekarret, "soting" til vinduet, søppelbøtte.. kanskje en hylle og noe knagger.. osv .. Men det kommer :) Også skal vi få pressa inn stellebordet etterhver(men det er jo ikke nødvendig enda)..

 

Vi var på skeidar og kjøpte lys til taket, også fant Joachim det fine settet med såpdispenser +++ som passet perfekt inn på badet <3

 

Jeg klarer selvfølgelig ikke å finne FØR  bildene som ble tatt.. :( .. så klarte bare å rote fram et dårlig mobil bilde..Typisk!

 


Slik så badet ut før.. da brukte vi det kun til vaskerom(nå har vi flyttet vaskemaskin og tørketrommelen på det andre badet)

 

Her er noen bilder mens Joachim holdt på å rive... Nice eller? ;)

 

Og her er ny- badet....Så sinnsykt høvelig med bad rett attmed soverommet, spesielt siden jeg må opp mange ganger på natta og tisse.. å ekstra høvelig om man må opp å skifte på lillebaby om natta, når hun kommer :)

 

Tusen takk til alle som har gjort det mulig å få ny-badet :) ! er kanon fornøyd!!

 

Hva syns dere??? :)

  Postet: 09.07.2011     Tid: 19:01    Kategori: Interiør    Kommentarer: 5
Pyntelinje


Jeg vet det er et elendig bilde..(med masse rot..hehe). Men poenget er i allefall at spisebordet var svart.. og så hadde vi svarte stoler..
 Nå har flinke mannen min malt bordet hvitt.. og jeg har kjøpt nye trekk til stolene..(ja, jeg skal stryke de.. er bare ikke kommet så langt enda :P ) 
  Postet: 27.06.2011     Tid: 15:46    Kategori: Interiør    Kommentarer: 5
Pyntelinje

Endelig... skal vi få badekar!eller vi har allerede fått det.. men får jo ikke satt det inn enda... Men shit som jeg gleder meg!!!

 


slik ser det ut....

 

Åhhhhh gleder meg til å kunne ta et bad når man er sliten osv.. Ser liksom for meg hele pakka.. jeg ligger oppi der, med musikk ..ansiktsmaske og bare chillax!Oh YEAH!

 

Også er det så genialt å ha badekar når man har små barn..stakkars Alexandra som enda bader i en pitteliten balje inni dusjen... hun har ikke plass til bena oppi den en gang..hehe...

 

Jeg tror "jentebadet" kommer til å bli kanon bra!!!


  Postet: 13.06.2011     Tid: 00:06    Kategori: Interiør    Kommentarer: 4
Pyntelinje

I går brukte jeg hele dagen på å rydde og vaske i stuen.. så var rimelig ødelagt i ryggen på kvelden.. og i dag kjenner jeg at jeg er sliten!snakker vi topptrent? ;) Men tror kroppen sier litt i fra i dag, om at jeg må ta det litt med ro.. Så må vel høre etter for lille baby sin skyld :)

 

Her kommer litt før og etter bilder av stuen...

Før

 Etter 


Før


 EtterFørEtterOgså en del bilder hvordan stua er nå..pluss/minus noen detaljer..
Gjett om det var deilig å bli kvitt JULE gardinene..litt flau over akkurat den delen..men men...

Enda MYE jeg vil ha annerledes..å drømmer om ny sofa... den vi har nå har vi arvet..og det er masse hull osv i den:/ å vi har faktisk hatt den i 5år snart..på tide me en ny? en "egen" sofa.. i think so!men Joachim er sååå fornøyd med den sofaen vi har... Mannfolk!Jeg drømmer om denne... sukk..

  Postet: 29.04.2011     Tid: 14:33    Kategori: Interiør    Kommentarer: 1
Pyntelinje

Det er litt sånn stil som dette, jeg vil ha når vi bygger hus(selvom dette var veldig sterilt)...vil ha... fransk romantikk..om dere skjønner? ganske motsatt av det vi har nå egentlig, nå er alt i svart.. hehe..  Postet: 30.01.2010     Tid: 00:57    Kategori: Interiør    Kommentarer: 1

Annonser

Instagram

Copyright

hits