Pyntelinje

 

1. Pastinakk, sellerirot, blomkål og potet.

 

2. skrell og kutt i grove biter. Ha litt purreløk ilag med. 


Bruker "go' og mager" kjøttpølse fra Gilde fordi det er kun 9% fett og den smaker ikke så værst!

 

3. koker alle grønnsakene til de er møre, heller ut vannet har i 1ss smør, pittelitt salt..


Bruker stavmikser for å få den smooooth.. også koker jeg litt videre med en skvett melk og litt pepper i .

 

4. så hiver jeg alt i en form..som jeg har smurt med kokosolje(uten kokossmak..hih)

Revet ost og frisk oregano på toppen ..

 

5. steks på varmluft 200gr i ca 15min (til osten er gylden) 

Godt med litt sukkerfri ketchup oppå ;) 

 

Og det beste er at barna aaaaner ikke at de får i seg masse grønnsaker ;) 

    Postet: 13.01.2014     Tid: 22:03    Kategori: Blogg    Kommentarer: 2

Famwangaasegg-Mamma & Theamor
13.01.2014, kl: 22:36

Så veldig godt ut:) Lurt å kamufler grønnskaern i maten..hihi:)

http://www.famwangaasegg.blogg.no

Mamma til Tobias og Dennis
13.01.2014, kl: 22:45

Utrolig snart :-) må prøves :-)

http://prinsemamma93.blogg.no/


Annonser

Instagram

Copyright

hits