Pyntelinje

Min flinke handyman(ny) har snekkret benk til barnerommet.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg var veeldig skeptisk i begynnelsen.. men ble jo kjempe bra til slutt!!!

 

Da har de fått en liten kose-krok hvor vi kan lese bøker(skal etterhvert bli tv-krok.. ) Også er det plass til ALT av leker å ting tang inni den :D genialt!.. så blir det en liten leke-krok i den andre enden av rommet. 

 

Har MASSE ideer hva jeg skal gjøre med benken ifh til maling osv. så det kommer etterhvert :)

 


inni der skal det være lekekasser. Skal ha 4 "små" så kan vi bytte på å ta fram forskjellige leker etter en stund..så de ikke blir lei :)Under der hvor den rosa kassa står skal vi kanskje legge inn noen kurver.oppå benken skal det komme "pels-skinn" og puter :) 


Ungene syns det er stor stas med den nye benken! Eneste negative er at lillebror i huset klatrer oppå benken hele tiden.. og begynner å gråte så må jeg komme å hente han ned ;) Men i begynnelsen så startet han bare å gå rett utfor *dunk* i gulvet..så han har heldigvis lært noe... the hard way..hehe..

 

 

Hva syns dere? 

 

Er så gla jeg har en kjæreste som faktisk kan sånne ting..  <3 

    Postet: 20.10.2013     Tid: 09:53    Kategori: Blogg    Kommentarer: 2

Mona
20.10.2013, kl: 10:52

Så fin og praktisk den va, han e jo kjempe flink :) der har du plass til mye, både leker og bøker, så blir det mye enklere å ha litt oversikt inne på barnerommet :)

et nydelig møbel den der ja :)

inger
20.10.2013, kl: 20:32

Ja, den sønnen min han imponerer meg stadig...Så dyktig han har vært!!! Kjempe fint for ungen å ha et lekerom. Men et spørsmål kor skal æ sove når æ kommer på besøk???Annonser

Instagram

Copyright

hits