Pyntelinje

I dag har jeg og Joachim vært sammen i 8år.. (12 år siden vi ble sammen første gang)..

 

Ble feiret med at jeg har prøvd å få barna til å sove i 3timer!.. å Joachim er på jobb... Nå har han kveldsuke.. Helvet**Uka! ... Må bare komme meg gjennom det på et vis.. men de første dagene er vel værst!

 

Så har jeg akkurat trøste spist to muffinser.. hihi.. 

 
Har ikke en gang tatt meg tid til å skrive et kort til han.. where did the romance go? Men kan jo benytte anledingen til å si at jeg Elsker han utrolig høyt, han er min supermann!.. Gleder meg til å tilbringe 70år til sammens med han.. ;) 

 

 

Mimmrer litt fra da vi var "ung" hehe..

Husker så godt hvor det kriblet i magen min da jeg nærmet meg huset hannes..når jeg skulle å besøke han... hihi... eller hvor hjertet hoppet når jeg fikk en sms fra han ;) .. Husker hvor stas det var når han syklet og jeg satt på styret.. Husker vi brukte å sitte på butikk trappen og spise softshake .. vi brukte å ligge i senga på rommet hans og se på "passions".. (en tv serie som gikk da..)Husker hvor stas det var når han fulgte meg hjem om kveldene..Sugemerker-glass cola-JeanPaul parfymen hans-silke boksershorts(haha!)-Lypsyl- Jurassic park sengetøyet;)-tommyogtigern-nyttårsaften(er) Men dette var når vi gikk på ungdomsskolen.. 

Så fikk han bil-lappen.. og da ble det mange kline-turer i bilen kan dere tro.. hehe.. akkurat nå kjenner jeg på savnet av å være UNG.. ja jeg er bare 24.. men dere skjønner hva jeg mener?!.. man drukner jo i hverdags fjas og mas!..rutiner, rutiner rutiner!... 

 

Vi har iallefall bestemt oss for at når vi har 10års jubilieum...altså om 2 år.. skal vi reise bort på en langweekend.. bare vi to! Da er alle barna såpass store at vi klarer å reise fra de.. trooor jeg..hehe.. Gleder meg! 

 

 

 

Er så gla for alt vi har opplevd sammen på godt og vondt, alt fra reiser til sykdom til fødsel osv osv... Har skjedd mye på 8år.. og alt gjør oss bare mer sammensveiset <3 ... Jag och du <3 .. Tenk nå er vi en familie på 5.. og hvor gla og stolt er ikke jeg for at JEG har denne familien sammen med DEG ! 

 

JEG ELSKER DEG JOACHIM HANSEN KNUDSEN!

 
    Postet: 16.04.2013     Tid: 00:17    Kategori: Blogg    Kommentarer: 1

Tonje andersen
19.04.2013, kl: 11:45

Åh, det var et fint innlegg.. :)

Gratulerer med hele 8 år! :)

http://www.tonjela.blogg.no


Annonser

Instagram

Copyright

hits