Pyntelinje

092

Hun har mitt hjerte iallefall!

Tror du jeg kom meg på trening idag?nope... men jeg og min kjære gikk en tur.også har jeg trent litt me manualene.. så litt trening ble det alikavell..
Skal snart krype i senga, vurderer å skifte på sengen å dusje, det er så deilig!.. men da skulle man egentlig vasker rommet også.. og det kjenner jeg ikke at jeg gidder idag.. til helga kanskje? ;)

Vet du hva.. i fjord på denne tiden..eller det var vel i slutten av oktober.. så var jeg hårmodell... var ei frisør som skulle være med i konkuransen som årets frisør... og JA håret ble skikkelig kult.. men sveisen krevde litt.. man måtte slette å fixe på det hver dag for at det skulle se bra ut..og det gidder ikke jeg..  jeg angrer sånn.. for jeg hadde fått skikkelig langt hår*Snufs* å nå sparer jeg får harde livet.. men føles ut som om det aldri blir lengre...men,men ikke så mye jeg kan gjøre med det nå.. bruker clip-on-extension innimellom da..  tenkte jeg skulle poste bilder fra det..

058

lilla

jaja.. så har man prøvd det også.. håre mitt er litt annerledes nå da.. klarer aldri å bestemme meg for om jeg skal ha brunt eller blondt hår.. ubestemt.no :P

Nå tar jeg kveld.. God Natt, sov godt og drøm søtt! <3

XOXO BellaBlogger

    Postet: 23.09.2009     Tid: 22:11    Kategori: Foto    Kommentarer: 3

Monajenten
26.09.2009, kl: 21:33

Herregud så pen du er!

http://restart.blogg.no

Monajenten
26.09.2009, kl: 21:49

SV: Jeg er bare ærlig jeg! Du er nydelig:-)

http://restart.blogg.no

Tilde Cathrine
28.09.2009, kl: 10:28

Jeg DIGGA det nederste bildet. DU kler sinnsykt godt kort hår :)

http://www.tildecathrine.blogg.no


Annonser

Instagram

Copyright

hits